Gastenboek

Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bois Girault
Average rating:  
 7 reviews
by Jan Barten on Bois Girault

Een mix van fietsen, vriendelijkheid, saamhorigheid, denken aan een ander, het boerenleven in Frankrijk, de bekende Franse slag> Alom genoten deze 2 weken van alles.

by Arno en Wendy on Bois Girault

Toevallig geland op deze camping, wat een ontvangst en gezelligheid. Het plan was 1 nacht maar het werden er 5. We komen zeker nog eens terug!

by Aapkes on Bois Girault

Last minute besloten te camperen in Frankrijk. En wat een geweldige week gehad. Spooktocht met de kids (super!!), kampvuur en kanoën op de Loire. Makkelijk te bereiden op één dag en super vriendelijke eigenaren. Komen zeker een keer terug.

by Christa Primowees on Bois Girault

We zijn hier via de camper app van Campercontact terecht gekomen. We werden ontvangen met een glaasje wijn. Er zaten veel mensen op het terras allemaal Nederlanders ook de boer en de boerin zijn nederlands. Dit is een camping waar alles mag en kan honden kunnen los er loopt een ezel los er mag een kampvuur gemaakte worden. Spookavond voor kinderen in het bos. Super leuke camping. Komen zeker nog eens terug.

by Fam. Timmermans on Bois Girault

Ook voor ons 12de jaar(2017) op rij, weer één groot feest van 3 weken lang! Half Juni hopen wij voor de 13de keer,bij Sam en Marieke weer van 'n super vakantie te genieten! Jo en Gerard uit Asten

by Gerard Timmermans on Bois Girault

Ook voor de 13de keer op rij,weer 3 weken feest bij Sam en Marieke!

by Fam de Graaf on Bois Girault

Wat een heerlijke 14 dagen hebben wij bij jullie gehad!
We kwamen in eerste instantie voor 3 dagen op doorreis langs de Loire.............. echter door de gastvrijheid, gezelligheid, activiteiten en het schitterende weer zijn wij 2 weken blijven hangen. De kinderen (5,5 en 3,5 jr) hebben het schitterend gehad met veel vriendinnentjes op het veld.
Volgend jaar weer.....?

Gr. Fam de Graaf