Schildercursus

Schildercursus

Schilderen in Frankrijk, onder begeleiding van Emmy van Echteren.

Het is een droom die veel mensen koesteren, maar niet durven realiseren, omdat ze denken, dat ze het niet kunnen. Laat je jezelf dan eens verrassen en doe mee aan de workshop schilderen en kleur ontdekken. Ontdek jezelf, wat kan je allemaal zonder dat je het wist. In deze workshop laat ik je kennismaken met hoe kleuren werken, hoe je ze kunt gebruiken en verschillende technieken zelfs zonder penseel. Daar zit voor iedereen iets bij. Bovendien helpt schilderen en werken met kleur je heerlijk leeg maken in je hoofd. Ook als je al gevorderd bent kun je hier nieuwe inzichten krijgen.

Het gaat vooral om gezelligheid, maar als je aan het schilderen bent heeft je partner niets te doen. Daarom wordt er voor hen een leuke kookworkshop gerealiseerd, want we moeten toch eten aan het eind van de dag.
De schilderworkshop is van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Om vier uur ruimen we op en om half vijf is het borreltijd, voordat we gezellig aanschuiven bij de deelnemers van de gratis kookworkshop (we delen de kosten van de boodschappen). Zij bereiden iedere dag iets nieuws en zijn natuurlijk nieuwsgierig of wij hun kunst op waarde schatten.

Lijkt het je leuk om mee te doen ? Meld je dan snel aan.
Via de mail op s-m-coppoolse@orange.fr
De kosten voor de schildercursus is €110,- voor 5 dagen en €80 voor 3 dagen.
Data: van 05-09 juli,  10-12 juli.

Meer info over het schilderen? mail dan naar Emmy: info@evevoorjou.nl