Fiets tiendaagse

Fiets tiendaagse

Fiets tiendaagse

Lekker fietsen door de bossen, langs de Loire en het kanaal van Briare, met bloemrijke dorpjes en met leuke excursies onderweg, zoals een bezoek aan een wijngaard met lekkere Giennois. U fietst individueel of met een groepje; net wat u wilt (of een dagje niet als u geen zin hebt!). Wij hebben weer nieuwe ideeën voor het seizoen 2023, en maken weer mooie routes, natuurlijk over een zo vlak mogelijk terrein. Ze starten en eindigen op de camping.

De tochten zijn van wisselende afstanden, meestal tussen 45 à 60 km maar er zitten ook een paar kleinere routes tussen. Wanneer u niet van lange afstanden houd neem dan de autofietsendrager mee! De tiendaagse begint op zaterdag en de laatste route is op dinsdag; er zit één rustdag in. Tijdens de periode kan men meedoen aan een barbecue. Iedere dag worden de routes, onder het genot van een glas, voor en na besproken.

De éérste rit is op zaterdag en de laatste op dinsdag. Op de vrijdag voorgaand aan de tiendaagse is om 17:00 uur de uitleg van en worden de routekaartjes uitgedeeld. 

De fietstiendaagses van 2023 gaan op de volgende data plaatsvinden 20 tot 30 mei, 3 tot 13 juni, 24 juni tot 4 juli, 19 tot 29 augustus, 2 tot 12 september. Ook buiten deze data bent u natuurlijk welkom, u mag eerder arriveren, later weggaan of een gedeelte meemaken. De kosten voor de tien routes, vier excursies, begeleiding en barbecue zijn € 50.- per persoon. Hierbij komen uw verblijfskosten. Voor twee personen met kampeermiddel, auto, elektriciteit is dat € 18/nacht. U kunt zich inschrijven voor één van deze tiendaagses door naar ons te mailen of te bellen.

Foto’s fietstiendaagse