Schildercursus

Schildercursus

Schilderen in Frankrijk, onder begeleiding van Emmy van Echteren.

Het is een droom die veel mensen koesteren, maar niet durven realiseren, omdat ze denken dat ze het niet kunnen. Deze workshop is zowel voor beginners al gevorderden. Dit keer de keuze uit twee weken. Week 1 is van maandag 8 t/m vrijdag 12 mei 2023, week 2 van maandag 15 t/m vrijdag 19 mei 2023.

Op en rond de camping zijn veel mooie plekken, waar we in alle rust heerlijk kunnen schilderen. B.v. aan het water, waar ook gekanood en gevist wordt, bij de graanvelden of in de weilanden, waar je af en toe een tam paard of ezel tegen komt. Er is een binnenruimte, het paviljoen, waar we bij minder goed weer kunnen schilderen, of als je liever binnen schildert.

Tijdens de workshop ga je beter leren schilderen, leer je leuke en nieuwe technieken.Emmy helpt je, zodat je niet vastloopt, maar nieuwe ideeën krijgt! Een week workshop kost €130.-, incl. materialen. We schilderen met acryl. We schilderen van 10.00 tot 13.00 en houden dan een half uur pauze. Daarna kun je kiezen om ’s middags door te schilderen tot 15.00 uur of om de mooie omgeving te bekijken en de leuke dorpen en plaatsjes te ontdekken, of even lekker te zwemmen.

U kunt meerdere dagen werken aan een project, maar u kunt ook een dagje meedoen. Als u alleen een dagje of een paar dagen meedoet dat kunt u zich aanmelden als u in die periode op de camping bent. Voor een hele week schilderen graag van te voren aangeven

Meer info over het schilderen of aanmelden? mail dan naar Emmy: info@emmyvanegteren.nl